Elérhetőségek

Car-Audio - Navigáció a gyári autós multimédiában

Cím: 1106 Budapest X. kerület,
Fehér út 10. / 13-as épület
Telefon:
+36209527107
E-mail:
info@car-audio.hu
Nyitvatartás

Nyitvatartás

Hétfő: 9:00 - 17:00
Kedd: 9:00 - 17:00
Szerda: 9:00 - 17:00
Csütörtök: 9:00 - 17:00
Péntek: 9:00 - 17:00
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva
   

 Tippek, tanácsok

A SUFNI TUNINGOT HAGYJA MÁSRA!

A tegnapi nap folyamán gördült be hozzánk egy M osztályú Mercedes gépjármű, amibe előzőleg riasztót szereltek. Miután a tulajdonos megmutatta a beépített riasztót, és túl voltam két újraélesztésen, lassan kezdtem magamhoz térni...

2008-at írunk. Az információ és technika évszázadában járunk, és kérem nézzék meg ezt a képet:

A legalapvetőbb szabályokat szegték meg a riasztó beszerelésekor: többek között a legnagyobb hiba, hogy szemmel látható, ebben az autóban bizony riasztó van! Ezen felül megfúrták a műszerfalat (!!!), és beraktak egy rugós mikrokapcsolót, ami már a kárpitban is nyomot hagyott. Mint említettem: 2008-ban járunk, az autók zöme (mármint az igazi autók…) CAN-busszal vannak szerelve, azon keresztül kommunikálnak. A rendszerhez hozzáilleszteni egy riasztót (amit még megtalálni és kiszúrni is nehéz) szakember számára gyerekjáték, és mennyivel profibb munka!
A riasztót a tulajdonos kérésére eltávolítottuk, és egy Galaxy-750-et szereltünk be kérésére. Bár a mikrokapcsoló már nem látszik, de a helye, és a kárpitban hagyott nyoma minden ki- és beszálláskor emlékezteti a tulajt, hogy egyszer bizony kőműves kezébe adta az autóját (az autó-elektronikához nem sok köze volt, az biztos).
Vissza az előző oldalra!
Car-Audio - Navigáció a gyári autós multimédiában - Magyar