Elérhetőségek

Car-Audio - Navigáció a gyári autós multimédiában

Cím: 1106 Budapest X. kerület,
Fehér út 10. / 13-as épület
Telefon:
+36209527107
E-mail:
info@car-audio.hu
Nyitvatartás

Nyitvatartás

Hétfő: 9:00 - 17:00
Kedd: 9:00 - 17:00
Szerda: 9:00 - 17:00
Csütörtök: 9:00 - 17:00
Péntek: 9:00 - 17:00
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva
   

 Tippek, tanácsok

RIASZTÓK - 1. RÉSZ

'A felismerés, mint egy tűhegyes kés, úgy jutott el az agyamig! Levert a víz, egy pillanat alatt a saját verítékemben fürödtem, majd végigfutott a hátamon a hideg! Nincs itt sem! De én biztos, hogy most itt hagytam!
Valaki ellopta az autóm! Valaki vette a bátorságot, beleült, és elvitte. Kész.
Hiába gyűjtögettem annyi ideig rá. Elpocsékolt idő és energia.

B@ssz@meg!!'

ön nem akarja ezt, vagy ehhez hasonlót átélni? Akkor tegyen be riasztót, vagy bármi egyéb védelmet, ami egyik legnagyobb értéktárgyunkat hivatott védeni!

Az alábbi részben azokról a biztonsági megoldásokról, illetve általunk szerelt riasztókról olvashat, amiket mi is alkalmazunk a saját autóinknál, amelyeket bátran merünk ajánlani bárkinek, és amikkel kapcsolatban széleskörű tapasztalatot szereztünk (mind megbízhatóság, mind használhatóság szempontjából). A nálunk kapható riasztók leírását megtalálja itt. A riasztók leírásai között autókba való és motorkerékpárokhoz való riasztók is szerepelnek, a készülékek részletes leírásában külön jelölve van, hogy melyik riasztó illetve védelmi megoldás mihez alkalmazható.

A riasztók elsődleges feladata az autó védelme az illetéktelen 'használókkal' szemben, valamint ezek a bátor emberek olyan helyzettel való szembesítése, amire adott pillanatban azt mondja az illeto, hogy inkább marad az autó, motor, a riasztó rendszer által védett eszköz. A meglepetés és szokatlanság ereje a legnagyobb fegyvertény.

A lehetőségek kimeríthetetlen sora áll előttünk, amikor extra védelemmel szeretnénk kiegészíteni (a gyárin túl) az autónk biztonsági felszerelését. Számtalan gyártó különbözo típusú termékei közül választhatunk, a termékek főbb fajtái:
- mechanikai riasztó,
- elektronikai riasztó

Folytatás a 2. részben
Vissza az előző oldalra!
Car-Audio - Navigáció a gyári autós multimédiában - Magyar